Verzending

Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis.

Bestelling wordt via Collect & Deliver pakketdienst verzonden. Pakket worden doorgaans binnen 24 tot 48 uur bij u aangeboden afhankelijk van de dag van bestellen.

Wij hebben bewust voor Collect & Deliver gekozen vanwege de keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij krijgt de chauffeur een eerlijkere vergoeding met als doel de klantvriendelijkheid en de zorg waarmee uw pakket wordt verzonden te verhogen.


Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken. Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 17.00 uur of in het weekend besteld, de bestelling de volgende werkdag (maandag) wordt verzonden en u uw bestelling dus dinsdag kunt verwachten.

Verzendkosten:
Voor bestellingen tot €50,- betaalt u slechts € 6,95 aan verzendkosten.
Voor bestellingen vanaf €50,- betaalt u helemaal geen verzendkosten.

Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:
- De bestelling is geplaatst voor 17.00 uur
- De betaling is goedgekeurd (creditcard)

Zodra uw bestelling bij ons het magazijn verlaat krijgt u hier automatisch (via email) een bericht van. Collect Deliver biedt een pakket tweemaal aan. De aanbieding vindt plaats op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur. Als een pakket niet kan worden bezorgd, krijgt u een bericht. Hierop staat waar u het pakket binnen drie weken kunt afhalen. Ook kan Collect Deliver het pakket bij uw naaste buren afgeven. In dit geval zou Collect Deliver u hiervan op de hoogte brengen via een briefje in de bus.

Uitzonderingen op de regel:

Er kunnen zich situaties voordoen dat levering vertraging oploopt. Wij zullen dit altijd zo snel mogelijk aan u terugkoppelen. Vooral tijdens de piekperiodes (feestdagen) is de vraag zo groot dat veel groothandels niet aan de vraag kunnen voldoen. Omdat onze klanten belangrijk voor ons zijn zullen wij in goed overleg met u proberen de situatie zo prettig mogelijk af te handelen. Indien u het niet eens bent met de vertraging dan is het mogelijk om uw geld terug te storen mits het pakket nog niet is verzonden. Dit is binnen korte tijd realiseerbaar maar de terugboeking is afhankelijk van de banken.

 

RETOURNEREN

  • Via de backoffice van Goodiez kunt u handmatig retouren invoeren. U kunt via uw account een retourzending aanvragen. Onderstaande stappen laten zien hoe u retourzendingen aanmaakt. Let op, de afbeeldingen kunnen afwijken met het door u gekozen thema.
  • U moet wel geregistreerd zijn om retourzendingen te kunnen indienen. Als u een order plaatst als gast, moeten u zich met hetzelfde e-mailadres registreren om uw gastaccount om te zetten naar een klantaccount.

  • U komt uit op een pagina waar uw recente orders te zien zijn. Vervolgens klikt u op Bekijken naast de order waarvan u de artikelen retour wilt sturen.

 

  • Nu komt u in het overzicht van de betreffende order terecht. Hier kan u rechts onderin op de knop Artikelen retourneren klikken om de retourzending aan te maken.

  • U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden kunt u op 0 laten staan.

 

  • Bij de volgende stap kunt u aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit de retourredenen en acties die u voor u zijn aangemaakt. In het linker menu, of kiezen voor de optie "Anders, namelijk...".

 

  • In het laatste geval kunt u zelf een reden of actie invoeren.

 

  • Vervolgens klikt u rechts onderin op Verstuur.

 

  • Onze klantenservice zal nu een melding ontvangen en hierop gaan acteren. Er zal middels uw opgegeven email contact met u opgenomen worden.